Espelid, Fleksnes og en teknisk feil på Kitch´n rett rundt mathjørnet!

Hei og hurra!

I September/Oktober står Probat på menyen hos Kitch´n. Nå er det ikke lenge til vi presenterer ei fin lita kolleksjon med forklær og grytekluter i Kitch´n kjeden! Over 100 butikker faktisk. Vi er henrykte over å få spre forkle-glede, og dermed også kanskje mer matglede rundt omkring i Norges land.

Perfekte gaveprodukter til den som liker å briefe med gourmetiske kunnskaper over grytene. Man må jo kle den gode matkunnskapen med fine forstykker, som vi har lært at forklær heter på pent. Her er de! Velbekomme : )

Klassiske Ingrid Espelid går aldri av moten.

 

For ikke å snakke om Fleksnes

For de som ikke er så brillante, men lærevillige kanskje? Du trenger ikke ta på deg et forkle fordi du liker å lage mat, du kan lage mat fordi du liker å ta på deg et forkle også.

Også dette søte barneforkle da gitt. Hive seg inn det, si.

 

Ja, vi er fornøyd, håper du liker og del gjerne! Da blir vi glad : )

God mandag!

Probat søker superselger!

Om Nye Probat AS
Probat designer og produserer gøyale t-skjorter, barneklær, forklær og andre morsomme tekstilprodukter som vi selger gjennom egen butikk på Grünerløkka i Oslo, egen nettbutikk, samt gjennom en knippe butikker rundt omkring i Norges land. Vi har spredd t-skjorteglede i snart 12 år nå og har ingen planer om å slutte med det. Produktene våre blir tatt godt i mot i markedet og er et yndet gaveprodukt.
Flere av våre produkter som vi har laget i samarbeid med NRK aktivum vil i løpet av høst og jul også være å få kjøpt både på Kitch’n kjeden og Barnas Hus.

Sjekk ut mer om oss her:

https://www.facebook.com/probat
http://www.probat.no/

Om Probat Profil
Probat Profil retter seg mot bedriftsmarkedet og lager t-skjorter og andre tekstilprodukter med markedsføringsbudskap til bedrifter. Produktene skal være så fine, kule og av en så høy kvalitet at de faktisk blir brukt. Vi skaper levende reklameplakater! T-skjorten som medie er undervurdert mener vi. Vi har kledd reklamebudskap i 100 % bomull over hodet på folk lenge, og har god erfaring. Denne delen av businessen har vi stor tro på, men litt for liten tid.

Sjekk ut noen av våre referanser her:
http://www.probat.no/pages/probat-profil
https://www.facebook.com/probatprofil

Ja, vi gjør mye gøy og det er moro å jobbe med oss!

Superduperselger?
Nå vil vi utnytte det potensiale som ligger i bedriften til det fulle. Derfor ønsker vi nå å knytte til oss en superselger på deltid som kan hjelpe oss å spre enda mer t-skjorteglede i Norges land.

Dine arbeidsoppgaver:
- Du skal jobbe sammen med oss for å hanke inn nye morsomme bedriftskunder. Det innebærer research, telefoner og mail for å vekke interesse og booke møter.

- Vi trenger også flere forhandlere innenfor det private segmentet. Også her er det mest effektive telefoner og mail til, og oppfølging av nye og eksisterende butikkunder.

Det viktigste for oss er at du er superivrig! Også må du være selvgående, oppegående, engasjert og omgjengelig. Du har erfaring med salg fra før, både via telefon, i butikk eller salgsmøter. Et snev av orden er det også fint om du har, og kan litt om prosjektstyring. Og selvfølgelig, du må elske å selge! Gjør du det, ja så elsker vi deg.

Vi tilbyr en morsom liten arbeidsplass og muligheten for å tjene litt kroner også, er jo der. Stillingen er deltid, og er derfor fleksibel i forhold til studier eller andre jobber.

Sammen kan vi løfte Probat til nye høyder! Ja!

Dele, dele, dele, dele!

Høres det interessant ut? Spørsmål rundt stillingen eller rett og slett en søknad sender du på mail til Marie Vatn: marie@nyeprobat.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Takk for oss

 

Dele, dele, dele, dele!

 

Kongelig pysjparty hos Barnas hus til jul!

Ooohhh Julekongen med din glede og barnlige lyst! Probat har fått innpass hos butikkene i Barnas hus med disse fine, deilige pysjene basert på årets julekalender på NRK - nemlig den poppise Julekongen! 

Julekongen er en klassisk og tidløs fortelling om vennskap, riddere, magiske krefter og om å finne styrken i seg selv. Historien er fortalt med spenning, magi og humor - og ikke minst god julestemning. Den var superpoppis da den gikk første gang i 2012.

På med pysjen, frem med julesokken og snurr film!