Nye trøyer fra Absurdgalleriet!

Nye trøyer fra Absurdgalleriet!

Helt absurd!                                 

Probat har signert en lisensavtale med Sverre Graff og hans Absurdgalleri på Facebook. Med den i boks kan vi boltre oss i morsomme tegninger og tøysete ordspill, og det blir det t-skjorter av. Til nå har vi laget tre kolleksjoner for Absurdgalleriet, som blir tatt meget godt i mot av alle probatkamerater.

Journalisten med den absurde hobbyen
Sverre Bjørstad Graff er journalist og jobber til daglig i ABC nyheter. Absurdgalleriet er en hobby. Han begynte så tidlig som i 2001 med Absurdgalleriet på startsiden.no og fikk allerede da en liten fanskare. ABC nyheter publiserer også tegningene hans, men det var det var da han opprettet Absurdgalleriet på facebook at absurditeter, latter og ”likes” spredte seg raskt som ild i tørt hvetebrød. I Desember 2012 kunne Sverre ringe julen inn med over 10 000 tilhengere. I juni 2013 var han oppi 83 500. Og nå i Mai 2014 har absurdgalleriet rundet 150 000 tilhengere, nærmere bestemt 155 436, eller vent litt- 155 437… 155 438… og sånn går de absurde dagene.

Sverre selv, som er et selvlært naturtalent, elsker hobbyen sin og er både overveldet og glad over antall fans, og hvor dedikerte de er. I løpet av uken får han flere hundre tips fra folk om hva han kan tegne. Det inspirerer, også liker han å ”jobbe sammen” med fansen. Da blir det hele et slags dugnadprosjekt og det er moro, synes Sverre.

Hunder for selvbestemt apport
Tegningen som virkelig fikk ballen til å rulle, var ”hunder for selvbestemt apport”, denne var også en av t-skjortene i Probats første absurde kolleksjon. Absurd er et eget label hos Probat og nå har vi fått inn nye t-skjorter. Absurd selges i butikken vår på Grünerløkka i Oslo, på probat.no, samt gjennom flere klesbutikker rundt omkring i Norges land.

Neste kolleksjon kommer i August 2014. Samarbeidet mellom Probat og absurdgalleriet går meget bra og t-skjortene er populære hos kundene - så du kan nok vente deg opptil flere kolleksjoner i fremtiden. Hurra.

Bli tilhenger av Absurdgalleriet på Facebook du også da vel. 

Og kjøp t-skjortene her!  


Absurdgalleriet