Kledelig markedsføring

Kledelig markedsføring

 

 

Probat Profil – Kledelig markedsføring

Norges første t-skjortebyrå? Probat Profil vil hjelpe norske bedrifter med å lage t-skjorter med markedsføringsbudskap. Reklame-t-skjortene skal være så fine, kule og av en så høy kvalitet at de faktisk blir brukt. Vi skaper levende reklameplakater!

Bli sett, snakket om, og ønsket.
Vi skal hjelpe norske bedrifter med å utnytte potensialet som ligger i gode budskap på t-skjorter av høy kvalitet. Målet er at målgruppen skal bære reklame t-skjorta med glede og stolthet på byen og i sosiale sammenhenger – bedre reklame går det ikke an å få.

Mange bedrifter kastet bort penger på t-skjorter i dårlig kvalitet, uten passform og med en stor logo uten innhold og budskap. Slike t-skjorter blir stort sett brukt til raking i hagen, oppussingstrikåer eller som sofapysj. Det vil vi gjøre noe med.

Kreativ profilering
Probat Profil er ikke bare en t-skjorteleverandør, men et byrå som på lik linje med andre reklamebyråer jobber kreativt for å formidle et budskap for en kunde. Der andre byråer benytter aviser, tv, radio osv, bruker Probat t-skjorten som mediet. Vi retter oss mot små, mellomstore og stoooore bedrifter som har noe å kommunisere og som vil ha t-skjorter med riktig passform, innhold og design.

Kvalitet i tekstilene og god passform er veldig viktig, men det som virkelig gir t-skjorta verdi er et godt budskap, et som profilerer bedriften og som også brukeren kan identifisere seg med. Det er det som gjør at t-skjorta blir brukt i sosiale sammenhenger og det er derfor vi kaller det vi lager for kledelig markedsføring

Vi har mange fornøyde kunder i porteføljen, men vi ønsker oss enda flere kunder som tør å tenke nytt omkring bedriftens profil og markedsføring. Vi elsker å komme opp med godé, morsomme og kommunikative idéer som vi til syvende og sist trer over hodet på en fornøyd målgruppe.

Probat Profil kan også lage andre produkter. Forklær, grytekluter, barneklær, gensere, singleter, kjoler, nett, bager. You name it, vi fix!

Jobber du kanskje i en bedrift som kunne tenke seg litt kreativ profilering? Ta kontakt med oss for en prat - og et tilbud på prat@nyeprobat.no. Se våre referanser og produkter her.