Jubileumskolleksjonen PROBAT RETRO In da house, dah!

Jubileumskolleksjonen PROBAT RETRO In da house, dah!

Nå har høstkolleksjonen til Probat kommet - Probat retro. Hurra! Vi feirer 10 år med gamle minner om igjen. Det som har blitt produsert er et resultat av et demokratisk valg blant våre over 5000 tilhengere på facebook. Takk for dét! Litt bakgrunnstekst om trøyene kan du lese akkurat her.

Probat retro - 100 % uansvarlig
Denne trøya ble første gang laget til barn for mange herrans år siden. Da vi oppdaget at voksne også synes de var 100 % uansvarlig for sine handlinger, så måtte de også få. Nå er den her igjen.
Ansvarlig av oss, som også er uansvarlige noen ganger.
http://www.nyeprobat.no/collections/nyheter/products/100-uansvarlig-1

Probat retro – Snurp igjen smella di, du maser som et lokmotiv.
Første gang hørt i filmen om de småkriminelle, antisosiale og anarkistiske osloguttene ”Lasse og Geir”, av episke Wam og Vennerød. Senere pariodert av Harald Eia og Bård tufte i en sketsj i åpen post. Som jo de fleste husker. Haha. Snurp igjen smella vår, vi maser som et lok`motiv. Begge bør ses, og t-skjorta kan kjøpes.
http://www.nyeprobat.no/collections/nyheter/products/snurp-igjen-smella-di

Probat retro - Kamelåsa
Et tøysete, oppdiktet uttrykk fra serien "Ut i vår hage" basert på at det danske språk er umulig å forstå. Nok en gang med morsomme Harald Eia og Bård Tufte, og Atle Antonsen som kremen på toppen, rosinen i pølsa. Har du ikke sett denne sketsjen, så gjør det.
http://www.nyeprobat.no/collections/nyheter/products/kamelasa

Probat retro/Juksa litt – Flode
Ååå søteste flode. Som alltid synes det er hyggelig å somle litt før man legger seg.
Han har så rett. Et must på barn, har vært på voksen, nå på voksen igjen. Men småttisene får kjempefine pysjer til jul Det kan de voksne også få forresten. Det gledes.
http://www.nyeprobat.no/collections/nyheter/products/flode

Probat retro/Juksa litt – Scheie
Og det må være lov å si dere. At dette er en fin dag for fotball.
Ja han Scheie Scheie. Han får sagt det. Liker å prate gjør´n også, i hvert fall om foppal. T-skjorta for deg som liker fotball og Scheie. Ja, han kommenterer i en reklame på fjernsyn på sine gamle dager. Helt fair det vel. Litt ekstra kronansjer for å spe på pensjonen. Why not? Heia Scheie!
http://www.nyeprobat.no/collections/nyheter/products/scheie-fotball

Probat retro/ Juksa litt - Teknisk feil
En klassiker. En stayer. Har kommet for å bli.
http://www.nyeprobat.no/collections/nyheter/products/teknisk-feil

Probat retro/Fleksnes – Skal det være en Marrta?
Så du blir litt i farta? Fleksnes er en stayer, en sayer, mannen som får sagt det. Han er forevighet i ymse varianter med gøyale sitater fra serien med samme navn. Og vi slutter nok ikke med dét, si.
http://www.nyeprobat.no/collections/nyheter/products/fleksnes-marrta

Probat retro/Absurd - Pappaperm
Litt fersk retro-trøye dette da. Absurd trøye basert på Sverre Grafs tullete tegninger og ordspill fra absurdgalleriet på facebook. Han har over 160 000 fans og vi er to av de. For stolte fattere med en hånd på håndtaket og latten i den andre lanken. Pappaperm er her igjen, i en ny fin blå.
http://www.nyeprobat.no/collections/nyheter/products/pappaperm-1

Absurd – Halvtime på øyet
Ok, vi innrømmer det, denne er ikke laget før, men er en nyhet fra absurdgalleriet! Hurra. Passer til en trøttas, og de finnes.
http://www.nyeprobat.no/collections/nyheter/products/halvtime-pa-oyet

Absurd – Viktig å trimme barten.
Ok, denne er heller ikke laget før, men er en gledelig nyhet fra Absurd igjen. Det er jo viktig, å trimme barten. Tipper denne blir ekstra kul og poppis i Movember. Absurditetene er populære så dette blir det mer av!
http://www.nyeprobat.no/collections/nyheter/products/trimme-barten

Nyheter