Espelid, Fleksnes og en teknisk feil på Kitch´n rett rundt mathjørnet!

Hei og hurra!

I September/Oktober står Probat på menyen hos Kitch´n. Nå er det ikke lenge til vi presenterer ei fin lita kolleksjon med forklær og grytekluter i Kitch´n kjeden! Over 100 butikker faktisk. Vi er henrykte over å få spre forkle-glede, og dermed også kanskje mer matglede rundt omkring i Norges land.

Perfekte gaveprodukter til den som liker å briefe med gourmetiske kunnskaper over grytene. Man må jo kle den gode matkunnskapen med fine forstykker, som vi har lært at forklær heter på pent. Her er de! Velbekomme : )

Klassiske Ingrid Espelid går aldri av moten.

 

For ikke å snakke om Fleksnes

For de som ikke er så brillante, men lærevillige kanskje? Du trenger ikke ta på deg et forkle fordi du liker å lage mat, du kan lage mat fordi du liker å ta på deg et forkle også.

Også dette søte barneforkle da gitt. Hive seg inn det, si.

 

Ja, vi er fornøyd, håper du liker og del gjerne! Da blir vi glad : )

God mandag!

Comments on this post  ( 1 )

Kay says:

c5h, kjempefin!! Jeg tror kasjnke jeg me5 kopiere denne!Ja, jeg har et forkle fra Colleen sin butikk med teksten Joyful Vegan og et hjerte pe5, og se5 har jeg et smykke som det ste5r Vegan pe5, et annet som det ste5r Animals are my friends, I do not eat my friends pe5, og et siste smykke som er formet som en kanin og som det ste5r Compassion pe5.. .. Jeg har nf8kkelring med Kjf8tt? Nei takk! pe5, en button med strek over FUR pe5, og en T-skjorte fra NOAH med Nemi som sier nei til pels pe5.Ja.. ogse5 fjellskoene mine da, som det ste5r Vegetarian Shoes pe5.. hehe.Oi.. jeg hadde mye mer veganeffekter enn jeg trodde haha.. Noe til enhver anledning :-p

Leave a comment
Nyere innlegg