Personvern

Behandling av personopplysninger

I henhold til GDPR-kravene vil vi med dette opplyse om våre retningslinjer i forhold til behandling av dine personopplysninger.

Personopplysningene du gir oss blir brukt for å sikre leveransene til deg, og dersom du har samtykket til dette, gi deg tilbud og opplysninger om vårt sortiment. Derfor innhenter og lagrer vi ditt navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og ordrehistorikk. Opplysningene du gir oss er kun tilgjengelige for Probat, vi deler ikke dette videre. Har du registrert en profil hos oss, kan du til enhver tid oppdatere, korrigere eller slette kontaktinformasjon du har oppgitt.

Du har rett til å ta del i opplysningene som er registrert om deg. Du har alltid rett til å forlange at Probat skal fjerne eller korrigere opplysningene som finnes om deg hos oss. Forespørsler angående behandling eller sletting av personlige data og/eller tilgang, kan rettes til kontaktinformasjonen oppgitt nedenfor. Ved å godkjenne Probat sine kjøpsvilkår, samtykker du til ovenstående.

Kortopplysninger lagres ikke hos Probat, og all kortinformasjon blir behandlet via SSL-kryptering. Probat benytter ikke informasjonskapsler/cookies på vår nettside.

Vennligst kontakt oss hvis du har noen spørsmål eller kommentarer om vår personvernpraksis eller personvernerklæring. Du kan kontakte oss på nett via e-post: prat@probat.no.